Rapporter uriktig bruk

Nyhetsoverskrifter i Romania 23.01.2022

Image

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  “ STB har tapt 20 millioner lei de siste dagene “    

GREVĂ GENERALĂ A ANGAJAŢILOR STB Mai multe vehicule sunt blocate în depouri  şi autobaze - 20.01.2022 | BURSA.RO- Direktør Adrian Crit i STB – ( Societăţii de Transport Bucureşti ) hevder at de siste tre dagene med streik av de ansatte i transportselskapet har ført til et direkte tap av 20 millioner lei for STB. - Og at hvis det blir flere streikeaksjoner vil selskapet få status som insolvent – med konkurs som et endelig utfall.

Enda verre er det at vårt image er skadet. Og det er ikke bare hva turistene sier om oss .Vi er i ferd med å miste støtten fra folket i Bucuresti, - fordi et selskap som er finansiert av innbyggerne gjennom skatter, må først og fremst oppfylle sine plikter overfor dem ", sa Crit  til fjernsynskanalen B1  i går lørdag

REF - Director STB: Estimez pierderile provocate de grevă în jur de 20...

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  Tror ikke på en varm krig, kun en kald. 

vasile dincu vorbeste cu sigla guvernului in spateRomanias forsvarsminister Vasile Dîncu ble intervjuet på Digi 24 i går. Han sa at han for øyeblikket ikke forventer seg en «varm krig» på Russlands grense til Ukraina. Og at Romania ikke er i fare for å bli direkte innblandet i en militær konflikt. Likevel må den rumenske staten være forberedt på konsekvensene av en eventuell krig i regionen. Det er vår plikt som forsvarere av landet - sa ministeren.

Ministeren sa videre at det er tegn på en ny variant av den kalde krigen er i ferd med å etablere seg i Europa - der trusler blir en rutine mellom de stridende partene. “Her er det kun diplomati som er løsningen ” - avsluttet han.

REF - Vasile Dîncu: Nu ne aşteptăm la „un război cald” în Ucraina

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  Biler fra innenriksdepartementet ødela artesisk brønn.     

Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare MAI care au trecut peste ea

To varebiler fra det rumenske innenriksdepartementet (MAI) ødela lørdag den nye artesiske brønnen som er bygget på platået til 25. oktober-plassen i byen Satu Mare,

De to varebilene kom kjørende inn på overflaten av den nye artesisk brønnen -  og platået på grunnvannsbrønnen sviktet og ble ødelagt..

Begge mannskapene var på oppdrag, informerer fylkesmannen i byen.

Skadene vil bli dekket av MAI og restaureringen av brønnoverflaten vil bli gjort på kortest mulig tid. Den artesiske fontenebrønnen i sentrum av Satu Mare er nylig modernisert. Dette som en del av et prosjekt som tar sikte på å rehabilitere hele sentrumsområdet i byen.

REF -  Noua fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de două autoutilitare...

 Stiri Satu Mare for Android - APK Download  2 millioner smittede siden pandemistart 

coronavirus test covid-19Romania har overskredet terskelen på 2 millioner infiserte siden begynnelsen av pandemien.

I løpet av de siste 24 timene er det registrert  19 371 nye tilfeller av personer smittet med covid.

Hovedstaden og 28 fylker er i nå det røde scenariet basert på antall smittede pr 1000 innbyggere. I Bucuresti var smitteraten lørdag 8,77 . - Likevel er innleggelsene på intensivavdelingene langt færre enn siste bølge og det er også så langt betydelig færre dødsfall.

REF - România a depășit pragul de 2 milioane de infectați de la debutul pandemiei.

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  To menn omkom i nok et ulovlig “rally”    

La două zile după raliul ilegal de pe A4, un bărbat a murit într-o nouă întrecere, în Constanța

To menn døde og en ble fraktet i koma til sykehuset etter at de veltet med bilen sin i høy hastighet på en fylkesvei i Constanța lørdag.

En av dem som mistet livet har også blitt etterforsket for å ha deltatt i de ulovlige løpene som ble organisert på motorveien A4 for to dager siden, ifølge kilder i etterforskningen. Og på lørdag da ulykken skjedde gjorde de tre et nytt løp av denne typen, -  da i konkurranse med en annen bil som forsvant da vedkommende sjåfør skjønte hva som hadde skjedd..

Dette skjedde på en rett del av fylkesvei 87, nær Nazarcea.

REF - La două zile după raliul ilegal de pe A4, un bărbat a murit într-o nouă întrecere, în Constanța

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  Kjørte politibil uten å være ansatt i politiet  

UPDATE - Verificări la Poliţia judeţeană Braşov după ce în spaţiul public au apărut imagini cu o autospecială la poliţiei la volanul căreia apare un bărbat care nu e poliţist / Bărbatul a fost reţinut, fiind acuzat de furt în scop de folosinţăDet er gjort flere kontroller internt hos fylkespolitiet i Braşov fylke etter at bilder med en ung mann i en politibil dukket opp på flere sosiale nettsider.

Mannen bak rattet i politibilen var en mann som ikke er ansatt i politiet i det hele tatt. Flere videoklipp var lagt ut på Tik Tok av mannen selv - der han også viftet med flere pengesedler og lyttet til manele-musikk.

Mannen som egentlig er bosatt i Ilfov ble seinere arrestert, anklaget for biltyveri med det formål å bruke politibilen til ulovlig virksomhet. Politibilen skal ha vært stasjonert i Predeal - og det er ikke kjent offentlig hvordan mannen fikk tak i denne..

REF - In spaţiul public au apărut imagini cu o autospecială la poliţiei la volanul căreia apare un bărbat care nu e poliţist

Stiri Satu Mare for Android - APK Download  Romania har endelig en landslagstrener i fotball     

Are echipa naţională un nou antrenor? Edi Iordănescu: Sunt şanse foarte  mari. Stoichiţă: S-au pus la punct toateEtter forhandlingskaos i flere måneder meldte FRF i går at «alt er klart»: - Edi Iordănescu blir ny trener for Romanias landslag i fotball.

Edi Iordănescu vil bli offisielt annonsert  som trener nå på tirsdag, når alle parter har signertkontrakten. Iordanescu får etter det media skriver en lønn på 240000 euro. Denne økes til 300000 euro dersom landslaget har suksess.

«Alt arbeid er fullført, den endelige avtalen vil foreligge på tirsdag. Kontraktene er konfidensielle, jeg kan ikke si hvorfor det varte så lenge. Ting vil være klart og offentlig når  kontrakten er signert og stemplet " - kunngjorde teknisk direktør i fotballforbundet Mihai Stoichiță lørdag.

REF - România are selecționer: ”S-au pus toate la punct!”.

   Stiri Satu Mare for Android - APK DownloadHjortekamp ​​fanget opp av kamera i nasjonalparken Piatra Craiului

VIDEO: Luptă între cerbi, surprinsă în Piatra Craiului

    PANDEMIEN I ROMANIA  23.01.2022    

Det siste døgnet:

(Pil indikerer tendens fra forrige døgn,

   Nye tilfeller av Covid  

Down Arrow clip art free vector | Download it now!|: 19371   

  Personer døde av Covid  

Down Arrow clip art free vector | Download it now!|: 48 

  Personer helbredet av Covid  

Arrow Up Green - Free vector graphic on Pixabay|: 7073  

   Vaksinerte det siste døgnet  

Down Arrow clip art free vector | Download it now!|: 16708

 Stiri Satu Mare for Android - APK DownloadALLE OFFISIELLE TALL HER 

 cadru medical echipat anti-COVID se urca in ambulanta Altfor mange vil ha hjemmetesting av covid  


Ambulansetjenesten i Bucuresti klarer ikke å hamle opp med etterspørselen fra folk som vil ha testet seg for covid hjemme. Myndighetene har derfor bestemt å avslutte denne tjenesten – og åpner testsentre utenfor alle sykehus i hovedstaden som behandler covid-syke. Folk som vil teste seg må nå dra dit til disse sentrene.

Visual Walkthrough: Creating Tiny Animated Icon Gifs - Designmodo | Animated  icons, Animation, Cool animationsAmbulanța București nu mai face față solicitărilor pentru testare COVID la domiciliu. Ce au decis autoritățile

- - - 

LONDON, ENGLAND - JULY 10: In this handout image provided by the Ministry of Defence, an Royal Air Force F-35 Lightning from 617 Sqn taking off from RAF Marham to join the RAF100 centenary flypast over Buckingham Palace during RAF 100 celebrations on July 10, 2018 in London, England. A centenary parade and a flypast of up to 100 aircraft over Buckingham Palace takes place today to mark the Royal Air Forces' 100th birthday. (Photo by Ministry of Defence via Getty Images)  NATO starter flyovervåking i Bulgaria  


NATO skal etablere et “luftpoliti” i Bulgaria med Eurofighter- og F-35-fly. Disse skal overvåke luftterritoriet til NATO-land i regionen.

Dette kommer i sammenheng med spenningen rundt Svartehavet og situasjonen i Ukraina.

Visual Walkthrough: Creating Tiny Animated Icon Gifs - Designmodo | Animated  icons, Animation, Cool animationsNATO va face poliţie aeriană în Bulgaria cu avioane Eurofighter şi F-35

- - -

adrian crit  Vil sparke streikende sjåfører   


Direktøren i transportselskapet STB advarer sjåførene i selskapet sitt. “De som fortsatt går ut i streik vil få sparken” -sier han.

Han sa samtidig at han håpet at i alle fall trikkene i Bucuresti stort sett ville fungere som normalt søndag. Ifølge PROTV i dag tidlig fortsetter streiken søndag – men 20% av de ansatte har valgt å gå tibake på jobb. Det har oppstått fysiske konflikter mellom de sjåførene som har gått på jobb – og de som streiker. De ansatte er organisert i 6 ulike fagforeninger – der den største med 8000 medlemmer er den fagforeningen som har organisert streiken.

Visual Walkthrough: Creating Tiny Animated Icon Gifs - Designmodo | Animated  icons, Animation, Cool animationsDirectorul STB îi avertizează pe șoferii care continuă greva că riscă să fie dați afară

- - -

O femeie se uită pe o factură la energie electrică.  PSD: Strømjukserne må straffes så det svir! 


I forbindelse med at regjeringen vil vedta en forordning om å flate ut energiregningene med statlige overføringer i neste uke, sier PSD at det ikke er nok med små bøter til de energifirmaene som har lurt kundene sine. “De må få bøter som svir eller få lisensen fjernet “– mener partiet . Som kaller fakturakaoset i det siste som “forretningssvindel av verste klasse”.

Partiet mener også at alle energileverandørene på sine nettsider skal pålegges å være transparente - og offentlig vise hvordan de kalkulerer strøm–og gassprisene sine.

Visual Walkthrough: Creating Tiny Animated Icon Gifs - Designmodo | Animated  icons, Animation, Cool animationsPSD: Ordonanţa privind facturile trebuie să prevadă sancţiuni severe pentru furnizorii care „au o conduită comercială înşelătoare”


  MINIFERIE I VINTERFJELLENE DENNE HELGEN 


Sezonul de schi din Sinaia s-a închis mai devreme decât fusese anunțat din cauza unei defecțiuni a telegondolei

“Enhetsdagen” i morgen 24.januar er offentlig fridag - og mange rumenere nyter en forlenget vinterhelg i de rumenske vintersportsstedene.

De som vil stå på ski denne helgen kan gjøre det på de fleste alpinanleggene i Romania. Forholdene er generelt gode, - men Fjellredningstjenesten anbefaler at alle sjekker tilstanden til bakkene før de legger ut på skitur. Værforholdene kan endre seg raskt, noe som kan tvinge administratorer til å stenge visse bakker.

I Romanias mest populære alpinanlegg Poiana Brașov er det flotte forhold i bakkene Kanzel, Lupului, Subteleferic, Sulinar, Drumul Roșu, Bradul og Stadion. Men i de nedre områdene av Lupului- og Teleferic-bakkene er alt stengt for utbygging.

 Visual Walkthrough: Creating Tiny Animated Icon Gifs - Designmodo | Animated  icons, Animation, Cool animationsStarea pârtiilor de schi în minivacanța de 24 Ianuarie.


              VÆRET I MORGEN MANDAG                      

overview Romania Europe Forecast maps

www.weatheronline.co.uk


Related Posts

There is no other posts in this category.